TIGRIS EN EUFRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 620 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tigris en Eufraat. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 19:30 Het eten was niet zo goed als we gewend waren. Het was lauw en de mohamra’s waren met kaas ( dat hadden we niet besteld) en flauw van smaak. Lamsshoarma, halloumi en fallafel waren zoals altijd heerlijk!
24 jan 2023 om 19:59 TOP tent. Super netjes, schoon en vers. 100% Syrisch en hele vriendelijke bediening
20 jan 2023 om 12:42 Snelle en zeer nette bezorging. Kipshoarma maaltijd besteld, was ontzettend lekker. Weinig vet. Een extra platbrood besteld, ik kreeg een hele zak vol met platbrood erbij voor maar €1 extra. Zeer tevreden!
16 jan 2023 om 20:59 Eten was lekker maar kwam 25 min later dan afgesproken, was wel bijna koud.
28 dec 2022 om 20:59 Ondanks dat ik gevraagd had of er bepaalde items weggelaten konden worden is dit niet gedaan, waardoor ik het niet kon eten...
21 dec 2022 om 22:01 Helaas veel minder goed dan dat we gewend zijn : weinig tot geen saus op de kip shoarma rol en de falafel droog en alles zo goed als koud. Heel jammer. Ben betere kwaliteit gewend van T&E. Nog twee sterren voor de smaak.
16 dec 2022 om 19:50 Eten was lekker, erg jammer dat het lauw was.
15 dec 2022 om 14:58 Het eten en de service is erg goed bij Tigris en Eufraat. Ik bestel hier graag en vaker
12 dec 2022 om 14:54 Moldy rice pudding not cool
6 dec 2022 om 21:39 De falafel rol en spinazie-driehoek waren allebei koud. Heel jammer!
6 dec 2022 om 10:52 Ben er ziek van geworden. 1 ster dus.
5 dec 2022 om 20:20 Erg smakelijk!