TIGRIS EN EUFRAAT

TIGRIS EN EUFRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 539 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tigris en Eufraat. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 22:33 I ordered two shawarma (lamb and chicken) and one falafel and they brought just two lamb shawarmas. Food was cold and soggy. Will not order again
18 mei 2022 om 22:27 Heerlijk eten voor een goede prijs!
15 mei 2022 om 23:08 Het eten werd niet na 39minuten maar na 75minuten bezorgd.Het eten was nog net niet koud. Jammer. Opgewarmd in de magnetron en het eten smaakte wel lekker, alleen de saus in de shoarmarol miste, moet je nu apart bestellen en betalen. Was niet zo.
15 mei 2022 om 20:35 Was erggg lekker, goed verzorgd!Goed warm en netjes verpakt. Aanrader!!!
29 apr 2022 om 20:53 Lijkt aan succes ten onder te gaan. Kwaliteit gaat achteruit, porties kleiner en duurder. Slordig (sausjes ontbreken) en steevast minstens een half uur te laat, terwijl uren van te voren is besteld.
28 apr 2022 om 20:40 √Črg laat bezorgd deze keer
25 apr 2022 om 21:32 Duurder en minder lekker dan wanneer je het aan de deur haalt... duurde ook 15-20min langer dan aangegeven.
25 apr 2022 om 20:15 We hadden Fanta Grape besteld en kregen Fanta Strawberry en Fanta Pineapple. Ook waren ze het extra platbrood vergeten waar wel voor was betaald. De maaltijd was op zich lekker, maar die details zijn en blijven belangrijk..
22 apr 2022 om 19:50 Helaas compleet iets anders gekregen dan wat ik besteld had. Restaurant telefonisch niet bereikbaar, dus melding via thuisbezorgd gedaan. Jammer want ik had me erg verheugd op mijn bestelling!
22 apr 2022 om 19:24 Kebab wrap wat ik daar in de winkel heb gegeten was lekker en mals. Maar kebab maaltijd die ik besteld heb niet lekker. Het was hard , uitgedroogd , en te lang op kool. Geen lekkere smaak heb het ook niet opgegeten. Conclusie was echt niet lekker.
21 apr 2022 om 15:24 Great food but slow delivery time
21 apr 2022 om 14:35 Great food, took more than 2 hours